Coaching

THP_6534

“The privilege of a lifetime is being who you are.” 

Joseph Campbell –

Sta je op een punt om iets te veranderen in je leven? Zou je graag meer balans in je leven willen, meer volgens je waardes leven of meer uit het leven halen? Of heb je moeite met je patronen, die niet voor je werken, te veranderen? 

De coachsessies vinden niet in een kamertje plaats achter luxaflex. Ik neem je graag mee op een (mini)trip om je een kans te bieden om jouw hulpvraag te onderzoeken. We gaan naar buiten, het strand op, het water in en/of de duinen en bossen in. In actie en juist stilstaan. 

In een setting van de elementen en de natuur is de mens meer in verbinding, met zichzelf en zijn of haar omgeving. Coaching in een dynamische, sportieve en uitdagende vorm.

DCIM104GOPRO

De volgende elementen komen terug in mijn manier van coaching:

  • Buiten, in contact met het hier en nu
  • Verbinding met jezelf en de wereld om je heen
  • Uitdagingen aangaan buiten je comfort zone, tot inzichten komen en toepasbaar maken in je leven
  • Coaching met o.a. methodes uit de mindfulness, neurolinguïstisch programmeren (NLP), transactionele analyse (TA) en systemisch werken

De sessies zijn voor iedereen die open staat en behoefte heeft aan zelfonderzoek en ontwikkeling om een betere versie van zichzelf te worden.

Wees voorbereid op een actief programma buiten op het strand, water en/of in de duinen.

Voor aanvang van de sessie(s) heb je een intake met mij. Mede op basis daarvan wordt het programma ontworpen wat het meest geschikt is voor jou. Laat je reis beginnen!!

Vragen en/of interesse? Wees welkom voor een vrijblijvende intake. Stuur een mail naar ruurd@gezondaanzee.nl.