Over Ruurd Mosterd

 

cropped-melchior-photographer_lofoten_ruurd_m06a0035small1.jpg

Welkom op mijn website!

Ik ben Ruurd Mosterd, (personal) trainer en coach op het gebied van sport, outdoor en holistische gezondheid.

Ik hou van mensen, het buitenleven en van sport. Mijn passie is om mensen, jong en oud, te helpen met trainen en algehele gezondheid.

Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Niet voor niets dat neuropsycholoog Erik Scherder verkondigd ‘zitten is het nieuwe roken’. Een functioneel en duurzaam beweeg -en voedingspatroon zorgt (en/of vergroot de kans) dat je tot op hoge leeftijd vitaal en gezond blijft.

Bij een blessure is het de kunst het lichaam functioneel op te trainen en belastbaarder te maken. Het lijf heeft de functie om te genezen. De juiste bewegingsprikkels (en voeding) geven is noodzakelijk om het lichaam doelgericht en functioneel te trainen en te herstellen.

Het buitenleven, met de elementen en de natuur, geeft een mens rust en inspiratie. Er valt veel te ontdekken in je eigen achtertuin, in het parkje om de hoek of tijdens een prachtige hike. Door buiten te zijn kom je meer in het moment en kan je gedachten laten varen.

In 2015 ben ik mij gaan verdiepen in de natuur en outdoorskills door onder andere de Instructeursopleiding Hike & Survival te volgen. Ook heb ik in 2015 een opleidingsweekend gevolgd bij de ‘iceman’ Wim Hof.

In januari 2018 heb ik de opleiding Mindfulness Based Cognitive Therapy afgerond bij het Centrum voor Mindfullness in Den Haag.

In februari 2020 heb ik de opleiding Professional Coaching & Leiderschap afgerond  bij het Coachcenter in Den Haag.

Zoek je een trainer / coach of wil je meer informatie: ruurd@gezondaanzee.nl

Opleidingen:

Haagse Academie voor Lichamelijk Opvoeding – 2003

Surfcoach Level 1 – 2005

Surfcoach Level 2 – 2006

Physical Rehabilitation Trainer – 2011

Wilderness First Aid – 2015

Hike & Survival Instructeur – 2015

Mindfulness Cognitive Based Therapy Trainer – 2018

Opleiding Professional Coaching & Leiderschap – 2020