Playtime

Schermafdruk 2019-10-13 21.28.51

NIEUW!!! Bewegen omdat het leuk is, spelend leren, spelend bewegen. Playtime is een project van gymleraar en trainer van Gezond aan Zee Ruurd Mosterd.  Ruurd heeft 15 jaar ervaring in het onderwijs. Hij heeft gewerkt in het speciaal onderwijs (cluster 2), basisonderwijs en middelbare onderwijs. 

Ruurd zegt daarover. ‘Ik mistte het afgelopen jaar het lesgeven en bewegen met kinderen. Een bijdrage leveren met als doel de jeugd met plezier te laten bewegen en bewegingsuitdagingen aan te gaan. Daar ga ik voor. ‘

Tijdens de bewegingslessen staan de thema’s samenwerken, zelfvertrouwen, uitdaging en plezier centraal. In de prachtige ruimte bij Fysio & Zo ademt alles bewegen. Er wordt aan de motorische -en de sociaal emotionele ontwikkeling aandacht besteed. 

Naast alle actie is er ook aandacht voor rust. Kinderen leren zich focussen en omgaan met rust, ontspanning en spanning d.m.v. technieken uit de mindfulness.

Laat even weten als je wilt komen of meer informatie wilt. Stuur een bericht naar ruurd@gezondaanzee.nl.

Locatie: Fysio & Zo (Treilerweg 34 Scheveningen)

Kosten: 10 euro voor een losse les, 80 euro voor 10 ritten

Tijdstippen: 6 – 8 jr van 14:15 – 15:00u en 8 – 12 jr van 15:05 – 15:50u (op woensdag)

Periode: de woensdagen van 30 oktober 2019 t/m 1 april 2020