Aandacht

IMG_3534
Op roadtrip in Noorwegen, 2015

Een nieuwe weg… Vorige week heb ik mijn trainersopleiding Mindfulness Based Cognitive Therapy afgerond. Zeer blij om deze waardevolle methode in de vingers te hebben en over te kunnen gaan dragen op andere mensen.  Mindfulness is een manier om met meer aandacht en focus in het hier en nu te zijn.

Als trainer heb ik de laatste jaren gemerkt dat veel mensen steeds meer te kampen hebben met stress, verder afstaan van hun eigen lijf en gevoel. Dit zorgt voor hun hoop onrust, stress (en soms vluchtgedrag). Om te leren aandacht te brengen in het hier en nu leer je jezelf beter kennen en milder te worden voor jezelf.

Vanaf maart 2018 ga ik een groepsprogramma starten waar mindfulness een onderdeel van is. Het is een programma om jezelf te optimaliseren. Daarnaast kun je vanaf NU individuele mindfulnes sessies booken bij mij.

OPROEP: Ik ben op zoek naar een gebouwtje / ruimte (max 8 personen) in het groen rondom Den Haag voor mindfulness trainingen. Wie mij kan helpen aan een toffe ruimte? De gouden tip krijgt een gratis coachingssessies van 1 uur!