Gezond aan Zee Outdoor op de Veluwe

17

Nadat ik de opleiding Hike & Survival Instructeur heb afgerond in 2015, droomde ik om een mooi weekend te organiseren voor buitenliefhebbers. Eindelijk staat het te gebeuren! Gezond aan Zee Outdoor, het bedrijf van Joost Bakker, Michael Vallen en ondergetekende, organiseert in het najaar 2017 de eerste editie van GAZO Outdoorweekend!

Van 6 t/m 8 oktober 2017 neemt GAZO jullie graag mee naar de Veluwe voor een weekend vol sport, buitenleven en gezelligheid!

We verblijven in een landhuis midden in een van Nederlands mooiste natuurgebieden. Gedurende het weekend spelen we zoveel mogelijk buiten en gaan we o.a. aan de slag met natural movement, survivallen, trailrunnen en mountainbiken. Je beslist zelf of je overal aan meedoet of een activiteit overslaat om te genieten van de pure rust.

Het gehele weekend wordt door de GAZO crew verzorgd en is inclusief overnachtingen, activiteiten, materiaal en eten en drinken.

Meer info volgt snel, dus houdt je mail en onze facebook pagina in de gaten. Je kunt je NU aanmelden door een mail te sturen naar outdoor@gezondaanzee.nl

Details:
Vrijdag 6 oktober 2017 vanaf 17u t/m zondag 8 oktober 2017 14u.
Er is plek voor twaalf deelnemers (het weekend gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen, eind april 2017 maken we de ‘call’ hiervoor)
Vaste prijs 300 euro, voor GAZO leden 275 euro .
Stuur een mail naar outdoor@gezondaanzee.nl om je aan te melden