Hardlopen bij Gezond aan Zee Outdoor

IMG_1372Bij Gezond aan Zee Outdoor(GAZO), de nieuwe tak van het Multidisciplinaire Gezondheidscentrum ‘Gezond aan Zee’ zijn verschillende hardlooptrainingen mogelijk. GAZO Hardlooptrainer Michael Vallen geeft Ready to Run en Trailrunning in de omgeving van Scheveningen.

Bij Ready to Run leer je de basis van het hardlopen. Hier komen o.a. hardlooptechnieken, chi running (op een ontspannen manier hardlopen) en hardloopanalyse aanbod.

Trailrunning focust zich meer op de gevorderde hardloper die graag een uitdaging zoekt op de mooie onverharde paden van Meyendel (het duingebied boven Scheveningen). Door de duinen en over het strand hardlopen zorgt voor een functionele variatie in het hardloopschema.

Check voor meer info op www.gezondaanzee.nl/gezondaanzeeoutdoor of facebook.