Offroad door NL

IMG_0916 Op de mountainbike door Nederland, van Enschede naar Zandvoort. Afgelopen weekend deden Tim Binkhorst (flowfysio.nl) en ik een poging. Bijna alle kilometers, 320 kilometer in totaal, over de onverharde paden door de Hollandse natuur.

Het werd een prachtige rit, de eerste dag ging de route door het Twentse boerenlandschap naar Bronkhorst. Daar misten we op een haar na het pontje naar Brummen en konden we 16 kilometer om fietsen.  Vervolgens vonden we in de buurt van Dieren een mooi camp waar we konden overnachten.

Dag twee overtrof de vorige dag qua natuur. Urenlang over de hoge Veluwe trappen en geen kip tegen komen op de paden (alleen sporen van wilde zwijnen). Waanzinnig. Door een overbelaste knie van mij werd de trip in Amersfoort afgebroken. Binnenkort maken Tim en ik de route af naar Zandvoort. Wordt vervolgd. IMG_0920IMG_0951IMG_0950