Surfit – indoor update

Surfit indoor Op dit moment traint er een enthousiaste groep golfsurfers bij Gezond aan Zee. Iedere dinsdagavond wordt er een uur lang hard getraind met de focus om fitter in het water te liggen.

Nieuw bij Surfit indoor is de circuittraining die de eerste helft van de training in beslag neemt. Aan de hand van een aantal surf-gerelateerde oefeningen worden er tussen de 4-6 oefeningen achterelkaar uitgevoerd. Door deze vorm van training, train je kracht, explosiviteit, balans en uithoudingsvermogen. Door te variëren moet het lijf zich steeds aanpassen, iets wat een surfer in het water ook doet.

 

Na het circuit traint iedereen met een individueel programma, de focus van zo’n programma ligt bij iedere surfer anders. De ene surfer traint specifiek om zijn/haar pop-up te verbeteren. Terwijl de andere surfer werkt aan het aannemen van een ‘goede’ surfhouding.

Wil je een keer meetrainen, mail gerust.